Khamis 27/01/2022 03:30
MENU

Anugerah Inisiatif Landskap Komuniti Negara Taman, Anjuran Jabatan Landskap Negara, Kementerian Wilayah Persekutuan

Tarikh Kemaskini: 02/05/2021

Tahniah kepada PERSATUAN PENDUDUK DESA ANGGERIK, SERENDAH memenangi TEMPAT KEDUA bagi ANUGERAH INISIATIF LANDSKAP KOMUNITI NEGARA TAMAN, anjuran JABATAN LANDSKAP NEGARA, KEMENTERIAN WILAYAH PERSEKUTUAN yang disampaikan pada HARI LANDSKAP NEGARA, 1 MAC 2020 di TAMAN BOTANI PERDANA, KUALA LUMPUR.

Persatuan Penduduk Desa Anggerik, Serendah adalah Johan bagi Program Indah Persekitaran 2019 anjuran Majlis Daerah Hulu Selangor. Bagi menghargai komitmen yang diberikan oleh Johan, Naib Johan dan Tempat Ketiga Program Indah Persekitaran 2019, Jabatan Landskap MDHS menawarkan para pemenang untuk menghantar dokumen bagi ANUGERAH INISIATIF LANDSKAP KOMUNITI NEGARA TAMAN anjuran JABATAN LANDSKAP NEGARA, KEMENTERIAN WILAYAH PERSEKUTUAN.

ANUGERAH INISIATIF LANDSKAP KOMUNITI NEGARA TAMAN anjuran JABATAN LANDSKAP NEGARA ini disertai oleh komuniti SELURUH MALAYSIA, di bawah pemantauan pihak berkuasa tempatan yang berkaitan. Sebagai sebuah komuniti yang berada di bawah seliaaan Majlis Daerah Hulu Selangor, Desa Anggerik Serendah mempamerkan kesungguhan dan usaha luar kotak yang wajar dicontohi oleh komuniti – komuniti sekitar dalam Daerah Hulu Selangor.

Sekalung Tahniah dan Sejuta Penghargaan diucapkan kepada Persatuan Penduduk Desa Anggerik Serendah dan komuniti Desa Anggerik Serendah di atas komitmen yang tidak berbelah bagi. Majlis Daerah Hulu Selangor mengucapkan semoga terus maju jaya dan teladan komuniti Daerah Hulu Selangor.

Contact Us