Selasa 25/01/2022 06:50
MENU

Hari Bertemu Pelanggan dan Majlis Apresiasi JMB/MC

Tarikh Muatnaik: 19/12/2017
Tarikh Kemaskini: 11/08/2021

Hari Bertemu Pelanggan dan Majlis Apresiasi JMB/MC telah diadakan pada 16 Disember 2017 bermula jam 7.45 pagi di Taman Awam Jenjarum, Bukit Beruntung. Turut hadir Puan Hajah Noraini binti Haji Roslan, SIS., PPT., Yang Dipertua MDHS, Tuan Azman bin Dahlan, Setiausaha MDHS, Ahli-Ahli Majlis MDHS, Pengarah Jabatan / Ketua Bahagian MDHS, serta kakitangan MDHS. Jumlah kehadiran orang awam adalah seramai 350 orang.

Program bermula dengan acara Zumba bagi aktiviti pemanasan badan sebelum peserta aktif menyertai acara sukan rakyat. Seterusnya acara diadakan serentak iaitu Program bertemu pelanggan, pertandingan mewarna untuk kanak-kanak, Sukan Rakyat untuk dewasa serta kanak-kanak. Turut diadakan serentak adalah pameran dari Agensi Kerajaan, kaunter-kaunter jabatan peringkat daerah serta gerai jualan.

Seterusnya acara diteruskan dengan ucapan oleh Puan Hajah Noraini binti Haji Roslan, SIS., PPT., Yang Dipertua MDHS. Beliau mengucapkan tahniah kepada kakitangan MDHS terutamanya Bahagian Korporat dan Bahagian Pesuruhjaya Bangunan yang telah menganjurkan program ini dengan jayanya.

Seterusnya penyampaian hadiah kepada pemenang bagi pertandingan mewarna dan sukan rakyat. Turut diberikan hadiah bagi Anugerah Pangsapuri Terbaik 2017 yang telah dimenangi oleh JMB Apartment Anggerik Taman Bunga Raya dan membawa pulang wang tunai berjumlah RM 1,000 dan sijil penghargaan.

Majlis berakhir jam 12.30 tengah hari.

Contact Us