Jumaat 28/01/2022 04:19
MENU

Majlis Hi Tea dan Penyampaian Anugerah Green & Community : Together Is Better Bersempena Sambutan Hari Perancangan Bandar Sedunia Peringkat Negeri Selangor (HPBS) 2019

Tarikh Muatnaik: 18/11/2019
Tarikh Kemaskini: 11/08/2021

Tarikh : 15 November 2019 (Jumaat)
Masa : 2.45 petang
Tempat : Acapella Suite Hotel, Shah Alam

Majlis Hi Tea dan Penyampaian Anugerah Green & Community : Together Is Better Bersempena Sambutan Hari Perancangan Bandar Sedunia Peringkat Negeri Selangor (HPBS) 2019.

Majlis telah disempurnakan oleh YB Puan Rodziah binti Ismail, Pengerusi Jawatankuasa Tetap Pembangunan Usahawan, Pembangunan Luar Bandar, Desa dan Kampung Tradisi.

Majlis Daerah Hulu Selangor telah menerima Penghargaan di atas komitmen serta kesungguhan dalam merealisasikan Selangor sebagai Negeri Berdaya Huni dan Mampan.

Penghargaan diterima oleh Tuan Awaluddin bin Zakaria, Timb. Yang DiPertua MDHS. Pencapaian ini diberikan di atas pelaksanaan inisiatif hijau yang telah dilaksanakan oleh komuniti dan institusi pendidikan terpilih di daerah Hulu Selangor.

Tahniah kepada Persatuan Penduduk Desa Anggerik, Serendah dan juga Sekolah Menengah Kebangsaan Taman Bunga Raya 1, Bukit Beruntung di atas penganugerahan yang diterima.

Contact Us