Selasa 25/01/2022 06:24
MENU

Majlis Pelancaran Perniagaan Trak Bergerak Peringkat Majlis Daerah Hulu Selangor

Tarikh Muatnaik: 19/12/2017
Tarikh Kemaskini: 11/08/2021

Majlis Pelancaran Perniagaan Trak Bergerak Peringkat Majlis Daerah Hulu Selangor telah diadakan pada 17.12.2017, Sabtu, bermula jam 4.45 petang di Tapak Penjaja Trak Bergerak Batang Kali, Jalan Meranti 1A, Batang Kali. Majlis dihadiri oleh Y.B. Tuan Amirudin Bin Shari, Pengerusi Jawatankuasa Tetap Pembangunan Generasi Muda, Sukan, Kebudayaan Dan Pembangunan Usahawan Negeri Selangor, Tuan Azman bin Dahlan, Setiausaha MDHS, Ahli-Ahli Majlis MDHS, Pengarah Jabatan dan Ketua Bahagian MDHS.

Majlis dimulakan dengan bacaan doa serta taklimat ringkas oleh Encik Kamaruzzaman bin Abdul Rahman, Pengarah Jabatan Pelesenan MDHS. Seterusnya majlis perasmian disempurnakan oleh Y.B. Tuan Amirudin Bin Shari. Gimik pelancaran turut disempurnakan oleh beliau dengan diiringi oleh Tuan Azman bin Dahlan, Setiausaha MDHS, Ahli-Ahli Majlis MDHS, Pengarah Jabatan dan Ketua Bahagian MDHS.

Penyampaian sijil dan hadiah kepada penerima mengikut kategori yang telah disediakan oleh pihak penganjur. Seterusnya lawatan ke Tapak Perniagaan Trak Bergerak Batang Kali bagi pemberian pelekat Smart Trak Selangor. Tetamu jemputan disajikan dengan jamuan ringan yang disediakan oleh para peniaga trak makanan. Majlis berakhir jam 6.00 petang.

Contact Us