Selasa 25/01/2022 07:51
MENU

Majlis Perasmian Hulu Selangor Road Show & Perasmian Pelancaran Tahun Melawat Hulu Selangor 2017

Tarikh Muatnaik: 10/04/2017
Tarikh Kemaskini: 11/08/2021

Majlis bermula pada jam 3.00 petang dengan ketibaan jemputan dan pihak media. Kemudian ketibaan tetamu kehormat iaitu Yang Berhormat Puan Lee Kee Hiong, ADUN Kuala Kubu Bharu, Puan Hajah Noraini binti Haji Roslan, SIS. PPT., Yang Dipertua Majlis Daerah Hulu Selangor, Puan Noorul Asyikin binti Mohd Din, Pengurus Besar Tourism Selangor, Ahli-ahli Majlis MDHS, Tuan Azman bin Dahlan, Tuan Setiausaha MDHS, Ketua-Ketua Jabatan Daerah Hulu Selangor serta Pengarah Jabatan MDHS.

Majlis dimulakan dengan bacaan doa oleh Encik Muhammad Zaim bin Abdul Halim, seterusnya dengan persembahan pembukaan dari Sekolah Taman Bunga Raya Bukit Beruntung. Majlis diteruskan lagi dengan ucapan oleh Y.B Puan Lee Kee Hiong, ADUN Kuala Kubu Bharu serta ucapan daripada Puan Hajah Noraini binti Haji Roslan, SIS. PPT., Yang Dipertua Majlis Daerah Hulu Selangor. Seterusnya ucapan daripada Puan Noorul Asyikin binti Mohd Din, Pengurus Besar Tourism Selangor.

Majlis diserikan lagi dengan Pelancaran Tahun Melawat Hulu Selangor 2017 Dif-Dif Kehormat dan seterusnya penyampaian cenderahati.

Majlis dimeriahkan lagi dengan Persembahan Kebudayaan Daerah Hulu Selangor serta sesi bergambar.

Majlis diakhiri dengan minum petang dan sidang media di Le Meridien Putrajaya pada jam 6.00 petang.

Contact Us