Ahad 23/01/2022 14:57
MENU

Perhimpunan Warga Kerja serta Majlis Perpisahan Yang Dipertua MDHS

Tarikh Muatnaik: 27/01/2017
Tarikh Kemaskini: 11/08/2021

Perhimpunan Warga Kerja MDHS telah diadakan pada 26 Januari 2017 (Khamis) bertempat di Dewan Merdeka Kuala Kubu Bharu. Program ini bermula pada jam 3.00 petang telah diadakan bersempena majlis perpisahan Tuan Mohamad Zain bin A Hamid, Yang DiPertua MDHS yang akan berkhidmat di Majlis Daerah Kuala Langat pada 1 Februari 2017.

Program dimulakan dengan bacaan doa oleh Saudara Mohamad Nazmi bin Hashim, ucapan oleh Tuan Azman bin Dahlan, Setiausaha MDHS serta ucapan daripada Tuan Haji Naharuddin bin Abdul Rashid, wakil Ahli Majlis MDHS. Seterusnya, ucapan daripada  Tuan Mohamad Zain bin A Hamid, Yang DiPertua MDHS. Beliau telah manyampaikan banyak nasihat dan amanat kepada semua warga kerja MDHS bagi mencapai visi MDHS.

Program diteruskan dengan tayangan video khas berkaitan perjalanan aktiviti Tuan Yang DiPertua MDHS sepanjang beliau berkhidmat di sini.

Program diakhiri dengan penyampaian cenderahati daripada wakil-wakil jabatan MDHS kepada Tuan Yang DiPertua MDHS. Program tamat jam 4.40 petang.

Contact Us